Welkom bij House-Aruba

Wij waren in de gelukkige omstandigheid om Aruba regelmatig te bezoeken. Gaande weg hebben wij ons hart verloren aan dit prachtige eiland. De stranden zijn ongeëvenaard en de mensen zijn heel vriendelijk. Daarnaast de heerlijke temperatuur die het gehele jaar prima te verdragen is, doordat er altijd een heerlijk briesje staat. Op het moment dat we in de aankomsthal arriveren ruiken we direct de speciale geur die ons direct aan al dit moois doet herinneren.

Dit waren voldoende redenen voor ons om te overwegen om op Aruba een 2e huis te kopen. Na diverse opties de revue te hebben laten passeren en informatie te hebben ingewonnen bij diverse (locale) vrienden, experts etc. hebben we uiteindelijk besloten om ons eigen huis te laten bouwen.

We hebben een leuk project gevonden dat in noord Aruba wordt gerealiseerd, "Prima Vista Park", in de "wijk" Rooi Santo. Dit is een project waar 32 villa's worden gebouwd. Wij waren in de gelukkige omstandigheid om één van de kavels te kunnen kopen. Na met ons eigen ontwerp naar een project ontwikkelaar te zijn gegaan is na veel heen en weer gepraat uiteindelijk het ontwerp ontstaan wat nu ons huis is.

Michel en Hilda Manche.